FUTBOL

El Granada suspèn el contracte de 'Tin' Angulo per un possible positiu de cocaïna

La Conmebol ha comunicat al club andalús la troballa de restes de droga en un control que se li va realitzar al jugador en la passada Copa Libertadores

 

  / @GranadaCdeF

1
Es llegeix en minuts

El Granada CF ha confirmat a través de la seva pàgina web que ha rebut la comunicació oficial per part de la Confederació Sud-americana de Futbol (Conmebol) del positiu en un control antidopatge del seu jugador, José 'Tin' Angulo. La prova va ser realitzada durant la passada Copa Libertadores, en què Angulo va participar defensant la samarreta del sorprenent subcampió, Independiente del Valle.

FINS A DOS ANYS DE SANCIÓ

Notícies relacionades

En la mateixa nota, l'entitat andalusa confirma que suspèn el contracte d'Angulo fins a conèixer el resultat de la contraanàlisi que s'efectuarà en els pròxims dies, i el resultat de la qual "desitja que sigui favorable per als interessos del nostre jugador". Segons informa l''Ideal de Granada', el positiu seria per cocaïna, i exposaria el jugador a una sanció de dos anys. Es repeteix, doncs, la mateixa història que va succeir el 2014 amb el llavors també jugador del Granada, Dani Benítez, que va ser suspès dos anys per consumir la mateixa substància.

Natural de l'Equador, José Enrique Angulo Caicedo és un davanter de 21 anys format al planter de l'Independiente del Valle, des d'on va fer el salt a l'equip de Paco Jémez aquest mateix estiu a canvi de 4 milions d'euros, firmant un contracte per cinc temporades.