OLIMPISME

16.000 euros per una sabatilla de Bolt

Subhastada una vamba firmada per l'atleta jamaicà, utilitzada als Mundials del 2015, pel doble del valor estimat inicialment

 

 

1
Es llegeix en minuts

La plataforma de subhastes 'on line' Catawiki ha confirmat la venda d'una sabatilla oficial d'Usain Bolt per un total de 16.000 euros. Diumenge passat es va tancar la subhasta d'una vamba firmada per l'atleta jamaicà que va acabar els Jocs de Rio 2016 amb el buscat 'triple triple' després de conquistar, per tercers jocs consecutius, l'or en els 100, 200 i 4x100 metres. Una fita que ha elevat Bolt a l'altura de les llegendes més grans de la història de l'esport.

Notícies relacionades

La sabatilla subhastada no pertany, no obstant, a aquests Jocs, sinó que la va utilitzar durant el Campionat Mundial d'Atletisme del 2015 celebrat a Pequín. El preu final va ser el doble dels 8.000 euros que inicialment s'havia estimat que es podrien arribar a obtenir per aquesta sabatilla única i exclusiva dissenyada per la marca Puma, feta a mida per encàrrec especial de l'home més ràpid del planeta.

La sabatilla de Bolt es va vendre dins d'una subhasta especial que Catawiki va portar a terme amb motiu dels Jocs Olímpics, i que va incloure més de 100 articles relacionats amb els Jocs. Entre els més destacats, una torxa olímpica oficial dels Jocs de Roma del 1960 i una samarreta firmada pel membre del Dream Team de bàsquet Magic Johnson.