Simeone garanteix l'energia blanc-i-vermella

El quadro matalasser es rearma amb Gameiro i Gaitán després de l'ntent de renúncia del tècnic argentí

undefined35177270 gra203  majadahonda  madrid   17 08 2016   el entrenador del160818192930

undefined35177270 gra203 majadahonda madrid 17 08 2016 el entrenador del160818192930 / MARISCAL

2
Es llegeix en minuts
C. F. M. / MADRID

L’intent de fugida de Diego Pablo Simeone arran de la dolorosa derrota davant el Madrid en la final de la Lliga de Campions per segona vegada en tres anys es va quedar en un bon ensurt per a la directiva i els aficionats blanc-i-vermells, que es van mobilitzar per impedir la marxa del Cholo després d’acostumar-se al llarg de les últimes cinc temporades a viure a les altures discutint els títols grans als més poderosos. Un estatus que veien en clar perill si s’obria una altra etapa amb un nou tècnic, per més que la plantilla blanc-i-vermella fos reforçada novament d’una manera seriosa per no perdre peu ara que el seu assentament entre els grans sembla un fet.

L’Atlètic, reforçat amb Gameiro i Gaitán sobretot, torna a aspirar a tot i el seu entrenador reafirma i multiplica les seves ànsies de revenja per acabar d’aclarir les ombres al voltant del seu futur com a tècnic matalasser. «No he dit mai que me n’anava. Vaig dir que necessitava pensar, i pensar pot ser un munt de situacions. Per exemple, l’energia amb la qual m’he de presentar davant dels mateixos nois que des de fa quatre anys i mig m’estan donant la vida», ha assegurat l’entrenador argentí al programa Espacio reservado, de Movistar +.

Exigència màxima

Tan directe i clar com sempre. Simeone en estat pur, com testifica el missatge que envia a continuació als seus futbolistes: «Vull tornar-los a inserir en una situació de màxima exigència per tornar a competir després d’haver perdut dues finals. No és fàcil». I és que va arribar ràpidament a la conclusió que no podia anar-se’n d’aquella manera, quan tots, començant pels mateixos jugadors, van tornar de Milà amb ànim revengista a flor de pell. A la Champions i a la Lliga.

«Quan vaig dir que havia de pensar, em referia a la manera d’afrontar com continuar involucrant-me en l’Atlètic. Haver-me’n anat no hauria sigut una manera de marxar en pau», insisteix Simeone, sense deixar de reconèixer que arribar a una final de Champions per segona vegada i perdre-la va ser un cop molt dur.

Notícies relacionades

Involucrat segueix Simeone i implicats i compromesos al màxim hauran d’estar els futbolistes blanc-i-vermells per seguir sent protagonistes una temporada en què no hi ha cap mena de raó per seleccionar objectius per endavant, davant la confecció d’una plantilla que està absolutament preparada per a tot.

Després del fiasco de Jackson Martínez i la falta d’adaptació de Vietto arriba ara Gameiro per convertir-se en la referència ofensiva després de la seva arrencada al Sevilla. Gaitán ha de donar el que no va donar Óliver al tornar del Porto, al qual tornarà.