Aquesta és la guàrdia pretoriana de Mireia Belmonte

L'entrenador, els pares, el nòvio, la fisioterapeuta i el biomecànic de la crac de Badalona

ecarrasco7937505 barcelona 25 03 2008   llegada al aeropuerto de el prat de l160811215438

ecarrasco7937505 barcelona 25 03 2008 llegada al aeropuerto de el prat de l160811215438 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
LUIS MENDIOLA / RIO DE JANEIRO

Aquestes són, probablement, les persones més importants de l'entorn de Mireia Belmonte, les que han viscut (i patit) més de prop tota la preparació de la campiona de Badalona fins a aconseguir el gran èxit en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016. Ells són el gran suport de la Mireia, ella els ha reconegut amb tota la seva gratitud.

FRED VERGNOUX

El tècnic francès, de 42 anys, casat amb una exnedadora bielorussa, Alena Popxanka, va arribar a Espanya com a tècnic del CN Sabadell fa sis anys per entrenar Mireia Belmonte i ha construït una relació de confiança i amistat amb l'esportista, a qui ha aconseguit treure de la zona de confort i portar-la fins a nous límits.

MÓNICA SOLANA

La fisioterapeuta de l'equip espanyol de natació ha treballat colze a colze amb la Mireia des del desembre passat, quan la badalonina va iniciar el compte enrere per recuperar-se de la lesió a les espatlles, una bursitis, que la va obligar a renunciar al Mundial 2015.

RAÚL ARELLANO

Professor de la Facultad de Ciencias del Deporte de Granada, treballa al CAR de Granada, on fan les concentracions durant l'any. És el biomecànic que ha tingut cura de tots els aspectes tècnics de la preparació.

JAVIER HERNANZ

Notícies relacionades

El nòvio de Mireia, asturià de 33 anys, piragüista olímpic a Rio, és l'única vàlvula d'escapament amb què ha comptat la nedadora, immersa en un exigent pla de preparació olímpica, gairebé sense dies de descans l'últim any.

ELS PARES

José Belmonte i Paqui García han exercit de xarxa de protecció de la Mireia, limitant-ne les aparicions públiques, cenyides als compromisos amb els patrocinadors.