El Madrid, preocupat per la lesió de Ronaldo

L'esquinç al genoll tindrà el portuguès entre quatre i cinc setmanes de baixa i es complica la seva participació en la Supercopa d'Europa

 

  / AP / FRANK AUGSTEIN

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Mentre Cristiano rep un bany de masses després de tancar el cercle a l'aconseguir l'Eurocopa per a Portugal, al Madrid s'han encès les alarmes per la lesió de la seva estrella. L'esquinç de lligament lateral intern de grau 1 que es va produir en la final davant França té preocupat el club blanc just en el moment en què Ronaldo inicia les vacances. Abans se sotmetrà a noves proves mèdiques.

L'estat d'eufòria que viu Cristiano està molt per sobre de la seva preocupació per l'estat del seu genoll. Encara que no s'ha parlat d'un període de recuperació, tot indica que el jugador portuguès estarà entre quatre i cinc setmanes de baixa, per la qual cosa és molt complicada la seva presència en la Supercopa Europea davant el Sevilla, el 9 d'agost.

DE VACANCES FINS AL 31 DE JULIOL

Ronaldo estarà tres setmanes de vacances i haurà de cuidar-se en aquest període. Així ho han fet Keylor Navas, que va ser operat del taló esquerre, i Danilo, intervingut al taló dret. Malgrat no haver de passar pel quiròfan, l'accident de Ronaldo requereix un seguiment especial per part dels físios. Tot això dintre d'una ajustada agenda de vacances que culminarà el 31 de juliol quan s'incorpori a la pretemporada de l'equip blanc.

Cristiano Ronaldo

jugador de portugal

És important el que s'ha aconseguit. És un moment inoblidable perquè feia 12 anys que perseguia aquest triomf"

El que sí que sembla més clar és que l'astre portuguès va fer un gran pas cap a la consecució de la seva quarta Pilota d'Or després d'aconseguir-ne una amb el Manchester United i dues amb el Madrid. En a penes 43 dies, Cristiano ha aconseguit la Champions i l'Eurocopa per al seu país. Bé és cert que no va poder ajudar el seu equip per la seva lesió, que el va obligar a deixar el camp als 25 minuts, però aquests dos títols acosten el portuguès a la consecució del guardó que s'atorgarà en els primers dies del 2017. "És important el que s'ha aconseguit, és un moment inoblidable perquè feia 12 anys que perseguia aquest triomf", ha afirmat Cristiano, que ha afegit que no l'obsessiona la consecució de la Pilota d'Or.

Antoine Griezmann

jugador de frança

"La Pilota d'Or és per a Cristiano. Va guanyar les competicions més importants, així que crec que això és tot. Ja està fet. Volia guanyar el títol i després, potser, es podia pensar en aquest guardó"

GRIEZMANN, DUES FINALS PERDUDES

Notícies relacionades

Fins i tot Antoine Griezmann, màxim golejador de l'Eurocopa amb sis gols i aspirant a la Pilota d'Or, ja ha atorgat el guardó a Ronaldo. "La Pilota d'Or és per a Cristiano. Va guanyar les competicions més importants, així que crec que això és tot, ja està fet. Volia guanyar el títol i després, potser, es podia pensar en la Pilota d'Or", va afirmar el jugador de l'Atlètic.

El davanter francès ha perdut en 43 dies la final de la Champions i l'Eurocopa. "És la segona final perduda en un mes… Una merda. Aquestes derrotes em faran més fort", ha afegit Griezmann.