Tamudo ultima el seu retorn a l'Espanyol

El llegendari exjugador blanc-i-blau farà d'enllaç entre la primera plantilla i la directiva i també serà la imatge institucional de l'entitat

1
Es llegeix en minuts

Raúl Tamudo (Santa Coloma de Gramenet, 1977) està molt a prop de tornar a l’Espanyol com a enllaç entre la directiva i la primera plantilla, segons publica el diari Sport. Aquest és el desig de Chen Yansheng, propietari del club, que veu en la llegendària figura de Tamudo un altre dels eixos sobre els quals aixecar el nou i il·lusionant projecte blanc-i-blau, que dijous va començar a rodar amb l’aprovació per part de la junta extraordinària d’accionistes de l’ampliació de capital de 150 milions.

Tamudo, segons Sport, ja fa alguns mesos que estaria negociant la seva incorporació al club, al qual també representaria en actes institucionals, a més d’acompanyar l’equip en els desplaçaments de la Lliga. El seu fitxatge es pot confirmar oficialment els pròxims dies. El màxim golejador de la història de l’Espanyol, el jugador que més partits ha disputat en l’equip blanc-i-blau i màxim golejador català de Primera Divisió, tornaria així per la porta gran al club de la seva vida, en el qual va jugar durant 12 temporades i va conquistar dues Copes del Rei (2000 i 2006).

Notícies relacionades

Òscar Perarnau, l’exdirector esportiu de l’Espanyol, va ser qui va pensar en Tamudo per reincoporar-lo al club. Però no es va arribar a concretar mai el càrrec amb el president Joan Collet. El davanter, que es va retirar del futbol el 5 de setembre del 2015 després de jugar a l’Espanyol, l’Alabès, el Lleida, la Reial Societat, el Rayo Vallecano, el Pachuca i el Sabadell, ocuparà per fi un càrrec similar al que al seu dia va desenvolupar Dani Ballart a l’entitat blanc-i-blau. El golejador estarà a prop del primer equip.

El màxim golejador de l’Espanyol és l’únic futbolista periquito que ha jugat al desaparegut Sarrià, al Lluís Companys i al RCDE Stadium de Cornellà-el Prat. El consell de Chen Yansheng també ha pensat en ell perquè representi el club en actes institucionals pel fet de ser una persona molt estimada entre les penyes. Tamudo es va acomiadar com a jugador de l’Espanyol el 8 de maig del 2010 contra l’Osasuna després de passar uns mesos infernals quan l’equip l’entrenava Pochettino.