GOLF

Rahm lluitarà pel títol al Quicken Loans

El golfista basc afronta l'última volta a tres cops del líder, el nord-americà Bill Hurley

MR13. Bethesda (United States), 25/06/2016.- Jon Rahm of Spain tees off from the fourteenth tee during the third round of the Quicken Loans National at Congressional Country Club in Bethesda, Maryland, USA, 25 June 2016. (España, Estados Unidos) EFE/EPA/MICHAEL REYNOLDS

MR13. Bethesda (United States), 25/06/2016.- Jon Rahm of Spain tees off from the fourteenth tee during the third round of the Quicken Loans National at Congressional Country Club in Bethesda, Maryland, USA, 25 June 2016. (España, Estados Unidos) EFE/EPA/MICHAEL REYNOLDS / MICHAEL REYNOLDS (EFE)

1
Es llegeix en minuts

En el primer torneig que disputa com a professional, Jon Rahm lluitarà pel títol, i així confirma les enormes expectatives que va despertar en la seva etapa universitària amb Arizona State, convertit en el millor amateur del món durant els dos últims anys. El jugador basc de 21 anys afrontarà l'últim recorregut amb opcions de triomf, a tres cops del líder, el nord-americà Bill Hurley, amb qui va iniciar empatat la tercera volta.

Notícies relacionades

Malgrat cedir el lidertage, que va assumir ja el primer dia, Rahm va tornar a demostrar el seu excel·lent moment de forma, especialment en el joc curt i en el 'putt' i això li va permetre mantenir-se en un dia en què va baixar lleugerament la consistència dels dos primers dies, alternant 'birdies' i 'bogeys' de forma igual (5 'birdies', 4 'bogeys').

La jornada va deparar la irrupció al capdavant del sud-africà Ernie Els, que va entregar una extraordinària targeta de 65 cops, sis sota el par, per situar-se en segona posició, a dos cops de Hurley, i un menys que Rahm.

Temes:

Golf Jon Rahm