Casillas: "No estic a la selecció per pilota o per endoll"

El capità va assegurar que no sap si serà el porter titular de l'Eurocopa

ecarrasco30904083 madrid  02 09 15  deportes  entrenamiento de la se160517181507

ecarrasco30904083 madrid 02 09 15 deportes entrenamiento de la se160517181507

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

En vigília de l'inici de l'Eurocopa aquest divendres, i amb el cap posat ja en el debut d'Espanya davant la República Txeca, un dels debats més comentats està sent qui ocuparà la porteria de la 'Roja'. El capità i fins ara titular Iker Casillas no va voler descobrir quina serà l'aposta de Vicente del Bosque. “No intueixo res, no tinc la certesa ni la seguretat que disputaré aquesta Eurocopa. A mi el que m'agrada és que, malgrat tenir 35 anys mantinc les ganes, la il·lusió i segueixo competint”, va assegurar en una entrevista a la Cadena Cope. 

Iker Casillas

Portero de la selecció

No intueixo res ni tinc la certesa que disputaré aquesta Eurocopa"

Conscient que la seva convocatòria torna a estar en entredit, després d'un mal any al Porto, el meta es va mostrar contundent a l'hora de pronunciar-se sobre aquells que opinen que la seva presència en l'equip tan sols es deu a la seva relació amb Del Bosque. "No estic a la selecció per pilota o per endoll. Són vuit anys des que el míster està a la selecció i ens coneixem. Si ell no et veu capacitat, no seguries venint aquí. És el que ha passat a altres companys que per desgràcia no segueixen".

Qüestionat sobre el seu company David de Gea, Casillas es va desprendre en elogis cap al porter del Manchester United, que considera que ja és el present de la selecció. "De Gea ja no és futur, sinó present consolidat, fantàstic porter de la selecció actual i del futur. Jo vinc aquí, estic a gust, sé que hi ha 40 càmeres pendent de mi, sé que qualsevol gest que tingui amb David, o David amb mi serà tret per omplir programes", va testificar.

"NO SOM GILIPOLLES"

Des de la seva marxa a Portugal, Casillas s'ha mostrat més actiu a Twitter, on ha sigut notícia en més d'una ocasió per alguna polèmica amb els usuaris. Aquest fet es deu a la voluntat de l'exmadridista a expressar la seva opinió davant alguns comentaris que busquen "fer mal".

Iker Casillas

Portero de la selecció

"He decidit contestar per Twitter a la gent perquè vegin que no som gilipolles" 

Notícies relacionades

"He decidit contestar per Twitter a la gent perquè vegin que no som gilipolles. No és posar-te les botes però és dir-li a la gent tu pots ser molt llest o molt simpàtic però jo puc ser més simpàtic i més llest que tu. Em sembla bé que tothom critiqui o vulgui posar de tant en tant alguna cosa però també la gent és persona", va assegurar.

Amb un futur incert més enllà de l'Eurocopa, el porter va afirmar sentir-se molt feliç al Porto i encara no es veu anant als Estats Units, on la MLS ja mira a l'horitzó del meta madrileny. "El meu objectiu és quedar-me a Portugal, aconseguir grans coses i d'aquí dos anys ja veurem com em trobo, com estic i què és el que arriba. Ara com ara crec que encara puc mantenir-me bé en el futbol professional, en el futbol europeu i crec que Portugal reuneix aquestes condicions".