Simeone està convençut que l'Atlètic arriba a la final de Milà millor que a la de Lisboa

"Ara estem molt bé, la millor experiència és poder repetir la final", afirma el tècnic blanc-i-vermell

 

  / EFE / JUAN CARLOS HIDALGO

2
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

Encara que es resisteix a reconèixer-ho obertament, Diego Pablo Simeone està convençut que l'Atlètic es presentarà a la final de la Champions de Milà dissabte que ve en més bones condicions a tots els nivells que fa dos anys a Lisboa davant el mateix rival, el Reial Madrid, que li va prendre el caramel de la boca quan l'equip blanc-i-vermell ja l'assaboria amb fruïció.

"A Lisboa hi vam arribar d'una altra manera. Havíem jugat una final contra el Barcelona, un de millors del món, i molts, com Arda o Costa, tenien dificultats. Esperem arribar-hi aquesta vegada de la millor forma. La millor experiència és poder repetir la final", ha dit aquest dissabte l'entrenador de l'Atlètic en la roda de premsa amb què ha obert la jornada de portes obertes a la premsa celebrada a la ciutat esportiva blanc-i-vermella a Majadahonda.

UN MADRID A LA CONTRA

"Les situacions són diferents. A aquella final hi vam arribar després d'haver guanyat una Lliga i a aquesta després de ser tercers després d'una temporada bonica. L'expectativa és molt important, jugarem davant un rival amb jugadors fantàstics que està entre els tres millors del món. Intentarem portar el partit allà on estiguem més còmodes i on ens sentim més protegits", ha afegit el 'Cholo', que espera un Madrid a la contra, la millor arma que l'Atlètic ha explotat per ficar-se en una altra final de Champions dos anys després.

Diego Pablo Simeone

ENTRENADOR DEL ATLÉTICO

A Lisboa hi vam arribar d'una altra manera. Havíem jugat una final contra el Barça i molts, com Arda o Costa, tenien dificultats"

Notícies relacionades

"M'imagino un rival que jugarà molt semblant al dia del City, esperant. Amb Casimiro ha guanyat molt de poder defensiu i jugant al contraatac, com fa a la Champions. Així ha fet en tots els partits. Nosaltres, a no sortir de la línia, pressionar tan alt com ens deixi el rival i amb la intensitat que ens permeti la nostra preparació", ha assenyalat Simeone, que assegura que el seu equip no es trobarà incòmode amb la pilota si el Madrid l'hi cedeix.

RENOVACIÓ CONSTANT

"Jugarem amb la pilota. Hem de fer-ho, no hi ha cap altra opció. Més enllà dels estils, l'opció que va escollir el Madrid contra el City va ser molt bona, va jugar un partit tàcticament molt bo i jugarà a Milà de manera similar a aquesta situació. Pel que fa al nostre estil, la nostra idea és renovar-nos. Canviar 10 jugadors d'una final a una altra és fantàstic", ha reiterat el tècnic argentí, que ha passat per sobre de les crítiques rebudes per l'estil de joc utilitzat: "Sóc molt respectuós amb totes les opinions. Creiem que el nostre estil és renovar-nos. Potenciar el jugador és el més important. Estem oberts a les crítiques, algunes et fan millorar. Tinc el cap preparat per millorar el que sigui necessari".