Manny Pacquiao diu que els gais són "pitjors que animals"

El conegut boxejador filipí ha criticat durament els homosexuals en una entrevista per a una cadena local

1
Es llegeix en minuts

Manny Pacquiao, el famós boxejador filipí de 37 anys, amb diversos títols mundials en diferents categories, està buscant un lloc al senat de les Filipines ara que la seva carrera pot estar a punt d'acabar-se. Difon la paraula de la Bíblia allà on va, ja que al seu país el 80% de la població és cristiana. I lleis com el matrimoni gai no les concep. 

En una entrevista per a una cadena local, Pacquiao reflexionava a la seva manera sobre el tema de l'homosexualitat. "És de sentit comú. ¿Veus animals amb animals del mateix sexe? Els animals són millors perquè distingeixen els mascles de les femelles". "Si els homes surten amb homes i les dones amb dones, són pitjor que els animals".

Notícies relacionades

Aquestes paraules han tingut molta repercussió al seu país i molts dels seus famosos s'han fet notar en les xarxes en contra de les paraules del boxejador, com a la cantant Aiza Seguerra, que deia al seu Instagram: "Pots haver fet estar orgullós el nostre país, però amb les teves paraules has mostrat al país perquè no hem de votar-te". 

Les enquestes recents suggereixen que Pacquiao guanyaria el seu escó al Senat.