Rastar Group, nou patrocinador de l'Espanyol

El club ha fet oficial l'acord amb el grup xinès que dirigeix Chen Yansheng després de posar fi a la vinculació amb Power8

 

  / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Tal com va explicar aquest diari, la junta del RCD Espanyol havia posat tots els seus esforços a tancar la contractació d'un nou patrocinador abans del derbi d'aquest dissabte davant el FC Barcelona després de posar fi a la seva infructuosa relació amb Power8. Un dia després d'anunciar la rescissió del contracte amb la companyia de suport tecnològic, el club blanc-i-blau ha fet oficial que el grup xinès Rastar GroupRastar Group serà el nou patrocinador i la seva posada en escena serà aquest dissabte en el partit davant el conjunt de Luis Enrique.

Notícies relacionades

La marca que dirigeix Chen Yansheng, que ben aviat serà el nou propietari de l'entitat, serà la que es mostrarà a la part frontal de les samarretes fins a final de temporada. La primera a aparèixer serà 52tt.com, empresa de videojocs que serà reemplaçada posteriorment amb altres marques relacionades amb la companyia o fins i tot pel mateix logo de Rastar.

Per un altre costat, el club també ha anunciat que als suports de publicitat estàtica que té el club, tant a l'Estadi com a la Ciutat Esportiva, hi lluirà de manera fixa la marca de Rastar Group.