BÀDMINTON

Carolina Marín conquista a París el seu cinquè títol de la temporada

L'esportista de Huelva, actual campiona mundial, s'ha imposat a la final a la xinesa Wang Shixian per 21-18 i 21-10

Carolina Marín, després de guanyar l’Open de París, el seu cinquè títol de la temporada.

Carolina Marín, després de guanyar l’Open de París, el seu cinquè títol de la temporada. / EFE / YOAN VALAT

1
Es llegeix en minuts

L'espanyola Carolina Marín, número u del bàdminton mundial, ha conquistat aquest diumenge el seu cinquè títol de la temporada i el número 18 de la seva carrera a l'imposar-se a la final de l'Open de París a la xinesa Wang Shixian, quarta favorita, per 21-18 i 21-10. La bicampiona del món (2014 i 2015) i d'Europa (2014), de 22 anys i segona cap de sèrie, ja havia guanyat l'All England, els 'opens' de Malàisia i Austràlia, i el Mundial de Jakarta.

Notícies relacionades

Després del seu gran triomf en semifinals davant la taiwanesa Tzu Ying Tai per un doble 21-17, Marín s'ha trobat amb un públic que l'ha animat constantment amb crits de "¡Carolina, Carolina!". El primer joc ha sigut igualat fins al 8-8; després l'espanyola ha anat imposant la seva gran classe per distanciar-se al marcador.

En el segon joc, la jugadora de Huelva ha començat de forma implacable fins a obrir un avantatge de 9-1 i 13-3. Tan sol al final, Wang Shixian s'ha agafat a la pista per salvar tres boles de partit, però no ha pogut impedir la victòria de Marín, que amb aquesta victòria s'ha convertit en la cinquena jugadora de la història capaç de guanyar cinc títols en una temporada.