FUTBOL INTERNACIONAL

Maradona visita a Tunis l'àrbitre que no va veure 'la mà de Déu'

L'exjugador argentí demana perdó a Ben Nasser, el col·legiat que va donar per vàlid el gol a l'Argentina-Anglaterra de Mèxic 86

Diego Armando Maradona i Ben Nasser, a Tunis, durant la visita de l’exfutbolista a l’àrbitre que no va veure ’la mà de Déu’.

Diego Armando Maradona i Ben Nasser, a Tunis, durant la visita de l’exfutbolista a l’àrbitre que no va veure ’la mà de Déu’. / FACEBOOK

1
Es llegeix en minuts

Han passat gairebé 30 anys, però els aficionats al futbol encara recorden aquell partit en què Diego Armando Maradona es va coronar amb dos gols. Un, regatejant tots els rivals que sortien al seu pas per parar-lo; l'altre, el famós gol anotat amb la 'mà de Déu'. Va passar en els quarts de final del Mundial de Mèxic 1986, en el partit entre l'Argentina Anglaterra disputat a l'Estadi Azteca.

Notícies relacionades

Maradona tampoc ho oblida i diumenge passat, aprofitant la seva visita a Tunis per complir amb diversos compromisos publicitaris, 'el Pelusa' va visitar l'àrbitre d'aquell partit, Ben Nasser. "Et presento les meves disculpes senyor Ben Nasser, aquell gol el vaig marcar gràcies a la mà de Déu", li va dir a l'excol·legiat internacional.

La trobada va ser "molt emotiva", segons explica l'exfutbolista al seu compte oficial de Facebook. "Jo li vaig regalar una samarreta argentina i ell em va obsequiar amb la fotografia d'aquell partit. La meva dedicatòria: 'Per a Alí, el meu amic etern'", detalla.

Temes:

Maradona