BÀDMINTON

Carolina Marín s'imposa a la sud-coreana Ji Hyun-sung i disputarà la final del Mundial

L'actual número 1 del món defensarà la corona de campiona a Jakarta contra l'índia Saina Nehwal

Carolina Marín, feliç a l’imposar-se a Ji Hyun Sung i passar a la final del Mundial a Jakarta.

Carolina Marín, feliç a l’imposar-se a Ji Hyun Sung i passar a la final del Mundial a Jakarta. / REUTERS / DARREN WHITESIDE

1
Es llegeix en minuts

L'actual número u de bàdminton, l'espanyola Carolina Marín, defensarà la corona de campiona del món Jakarta, a l'imposar-se aquest dissabte en semifinals a la sud-coreana Ji Hyun-sung, vuitena cap de sèrie, per 21-17, 15-21 i 21-16. L'índia Saina Nehwal, que ha guanyat la indonèsia Lindaweni Fanetri per un doble 21-17, és l'últim obstacle. 

Notícies relacionades

La raquetista de Huelva ha aguantat malgrat la contundent reacció de la seva adversària, a qui ja havia vençut en quatre dels cinc precedents. Marín, emparada per l'experiència i la condició de favorita, ha guanyat amb autoritat la primera mànega. No obstant, ha decaigut en la segona reduïda per la millora de la sud-coreana, que ha agafat un còmode avantatge des del principi i ha sigut capaç de tancar el set i portar el partit al desenllaç.

REMUNTADA ESPECTACULAR

L'espanyola s'ha servit de la maduresa i el talent en el parcial definitiu. Ji Hyun-sung ha prolongat el seu bon moment i s'ha acostat al triomf al situar-se amb 13-8. Carolina Marín ha protagonitzat llavors una remuntada espectacular. Ha aconseguit un parcial de 10-0 i s'ha situat a un pas del triomf, que ha amarrat després d'aprofitar el seu tercer punt de partit. Marín ha trigat una hora i mitja a segellar la victòria i arribar, per segon any seguit, a la final d'un Campionat del Món.