MUNDIAL DE BÀDMINTON

Carolina Marín aconsegueix el pas a quarts de final amb patiment

L'actual campiona del món, que ha jugat amb molèsties en un taló, s'ha imposat a la taiwanesa Yu Po Pai (21-11, 18-21 i 21-17)

Carolina Marín, durant el partit contra la taiwanesa Yu Po Pai al Mundial de Jakarta.

Carolina Marín, durant el partit contra la taiwanesa Yu Po Pai al Mundial de Jakarta. / AP / ACHMAD IBRAHIM

1
Es llegeix en minuts

L'espanyola Carolina Marín prossegueix el seu camí per revalidar a Jakarta el seu títol de campiona del món de bàdminton, encara que, igual que en el debut dimarts passat, aquest dijous ha patit per guanyar la taiwanesa Yu Po Pai per 21-11, 18-21 i 21-17. Un total de 74 minuts ha necessitat la de Huelva per doblegar la jugadora asiàtica, número 29 del món.

En la primera mànega, després d'anar igualades a sis punts, Marín s'ha arrencat amb clara superioritat i s'ha imposat per un ampli 21-11, encara que ha donat un bon ensurt ja que ha hagut de ser atesa pels metges al notar molèsties en un taló.

Superat el problema, el segon set ha començat amb el mateix guió, ja que la campiona del món s'ha col·locat amb un 11-5 a favor. Però llavors ha arribat la reacció de la taiwanesa, que ha remuntat fins a empatar a 17 i 18 i guanyar per 18-21.

Notícies relacionades

En el capítol definitiu, l'espanyola sempre ha anat al davant,  excepte quan el marcador ha reflectit un empat a vuit punts, però la seva rival mai s'ha rendit fins a quedar-se a només tres punts (20-17). Finalment, Marín ha resolt el partit amb un 21-17. 

Aquest divendres, en quarts de final, davant un escull més complicat: la xinesa Shixian Wang, cap de sèrie número 7 del torneig, que ha vençut la tailandesa Busanan Ongbumrungpan (24-22 i 21-11).