MUNDIALS DE NATACIÓ

Ona Carbonell: "Arribar és difícil, però mantenir-se més"

La medallista a Kazan i la directora tècnica treuen importància al retrocés de la sincronitzada espanyola

Ona Carbonell, amb la plata i el bronze obtinguts a Kazan, a la seu del CSD.

Ona Carbonell, amb la plata i el bronze obtinguts a Kazan, a la seu del CSD. / EFE / EMILIO NARANJO

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

Acabada d'arribar de Kazan, on es va penjar la plata en solo tècnic i el bronze en solo lliure, Ona Carbonell ha passat aquest dilluns pel Consell Superior d'Esports (CSD) per treure transcendència al retrocés de la natació sincronitzada espanyola que s'ha produït en els Campionats del Món, tot i el seu gran èxit a nivell individual.

Notícies relacionades

"Sabíem que seria un Mundial molt difícil per a tots, però hi ha un treball magnífic que ens serveix de 'feedback' de jutges i entrenadores. Necessitem temps. Arribar és difícil, però mantenir-se més. Hem après molt. Acumulàvem molts mundials sense sortir de les medalles i el que ha passat a Kazan ens ajudarà sens dubte, ens enfortirà", ha dit en roda de premsa Carbonell, que al setembre tindrà nova parella en duo després de l'experiència a Kazan amb Paula Klamburg, amb qui va obtenir un cinquè lloc, la mateixa posició aconseguida per l'equip lliure, l'equip tècnic, el combo i el duo mixt.

"Cada campionat és un aprenentatge. En sortim reforçats. Ens emportem moltes coses que hem d'analitzar... Ens hem tornat a veure amb rivals que feia dos anys que no vèiem. Hi ha el Japó, la Xina, els asiàtics en general, que teníem menys controlats. Ara podem estudiar amb deteniment tots els passos que han fet", ha assenyalat Ana Montero, directora tècnica l'equip espanyol, que ha admès dificultats "per trobar la parella de l'Ona". "És un portent i trobar una altra esportista no ens està sent fàcil. Estudiarem bé qui és la persona adequada i al setembre ho decidirem", ha afegit.

Temes:

Ona Carbonell