FUTBOL INTERNACIONAL

Maradona aspira a presidir la FIFA

El periodista uruguaià Víctor Hugo Morales afirma que 'el Pelusa' l'ha autoritzat a difondre la notícia

Diego Armando Maradona, durant una entrevista a la televisió el febrer passat.

Diego Armando Maradona, durant una entrevista a la televisió el febrer passat. / EFE / MIGUEL GUTIÉRREZ

1
Es llegeix en minuts

"Sóc candidat". Aquestes són les paraules que, segons el periodista uruguaià Víctor Hugo Morales, va pronunciar Diego Armando Maradona per comunicar-li que aspira a convertir-se en president de la FIFA. "Em va comentar que es presentaria i em va donar permís per explicar-ho", ha escrit al seu perfil de Twitter el reporter, gran amic del 'Pelusa' i que sempre serà recordat per la seva narració del gol de l'argentí contra Anglaterra al Mundial del 1986.

Notícies relacionades

"Si Platini Figo poden ser candidats, ¿quin seria el límit perquè Diego Maradona no ho pugui ser?", es pregunta Morales a la mateixa xarxa social. S'ha de recordar que Nicolás Maduro, president de Veneçuela, també ha suggerit recentment que l'exfutbolista argentí aspira a dirigir el màxim organisme del futbol mundial.

Maradona ha sigut un dels personatges més crítics amb la FIFA i amb la manera d'actuar de Joseph Blatter, que fa unes setmanes va renunciar al càrrec dies després de ser reelegit al veure's esquitxat per un escàndol de corrupció. De fet, a principis de juny, en la seva presentació a Dubai com a entrenador de l'equip emiratí Al-Wasl va afirmar que "la FIFA és un museu ple de dinosaures que no volen abandonar el poder".

Temes:

Maradona FIFA