FUTBOL. L'AMBIENT A L'EQUIP ESPANYOL

Cesc i Del Bosque recolzen Piqué després de la xiulada

La selecció es va entrenar a porta tancada per estalviar-li una altra bronca

Piqué aplaudeix el públic al final de l’Espanya-Costa Rica de dijous a Lleó.

Piqué aplaudeix el públic al final de l’Espanya-Costa Rica de dijous a Lleó. / VALENTÍ ENRICH

2
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE

Amb l'ambient enrarit a Lleó després de la xiulada a Piqué contra Costa Rica, la selecció va fer costat ahir al central blaugrana. El primer a fer-ho va ser Del Bosque, que va decretar un entrenament a porta tancada per estalviar-li una altra xiulada. El seu amic Cesc Fàbregas també el va voler disculpar i va intentar restar transcendència a la polèmica generada per la dedicatòria del triplet a Kevin Roldán, el ja cèlebre animador de la festa d'aniversari de Cristiano Ronaldo.

«No vull defensar si una cosa està bé o malament, cadascú és responsable dels seus actes», va assenyalar primer  Cesc, que es va mostrar segur que Piqué no s'ensorrava per la polèmica. «El Gerard és un noi peculiar, té una personalitat peculiar, és divertit, té un caràcter molt obert. No s'escalfa el cap. No l'he vist afectat, sincerament. Tots tenim sentiments, però és un nano fort i sempre que ha vingut a la selecció o amb el Barça ho ha donat tot». De fet, després del partit Piqué ja va dir que no es penedia del que havi dit, que s'ho va passar bomba i que, malgrat l'assetjament sofert a Lleó, repetiria la dedicatòria.

Notícies relacionades

Cesc va felicitar el seu amic i la resta d'excompanys pel triplet. «Me n'alegro molt pels meus amics del Barça. És clar que m'hauria fet il·lusió guanyar el triplet, és clar que sí. Molt clarament. He vist tots els partits del Barça». El centrecampista del Chelsea, que va viure unes quantes celebracions al Camp Nou, es va mostrar comprensiu amb el que havia passat i va considerar que els mitjans ho havien magnificat. «Jo m'imagino guanyant un triplet, amb una copeta de més i en una rua. Pot passar. Al final els mitjans sou un altaveu tan potent que no sé si sabeu la força que arribeu a tenir i la capacitat d'influència que teniu en la gent. Hi ha tanta, tanta informació que la gent us escolta i us veu molt. La gent es creu més el que dieu vosaltres que el que pugui dir jo aquí ara mateix».

CARTELLS A L'AEROPORT / Els empleats de l'aeroport de Lleó van haver de retirar cartells contra Piqué abans que l'expedició agafés el vol per traslladar-se a Borissov, on Espanya s'enfrontarà demà a Bielorrrusia en un partit de classificació per a la pròxima Eurocopa.