FUTBOL

Cesc demana comprensió per a Piqué

"Piqué és un noi peculiar; no l'he vist afectat. M'imagino guanyant un triplet, amb una copeta de més i en una rua. Pot passar", ha explicat

Cesc Fàbregas.

Cesc Fàbregas. / REUTERS / ELOY ALONSO

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

Cesc Fàbregas ha refermat Piqué després dels xiulets que va rebre contra Costa Rica. "No vull defensar si una cosa està bé o malament, cadascú és responsable dels seus actes. Gerard és un noi peculiar, té una personalitat peculiar, és divertit, té un caràcter molt obert. No es menja el cap. No l'he vist afectat sincerament. Tots tenim sentiments. Segur que a un li arriba, però és un noi fort", ha assegurat a Lleó.

Notícies relacionades

L'exblaugrana ha felicitat el seu amic i la resta d'excompanys. "M'alegro molt pels meus amics del Barça. És clar que m'hauria fet il·lusió guanyar el triplet, és clar que sí. Per descomptat. He vist tots els partits del Barça". Ell, que ha estat en celebracions al Camp Nou, es va mostrar comprensiu amb el que va passar. "Jo m'imagino guanyant un triplet, amb una copeta de més i en una rua. Pot passar. Al final els mitjans sou un altaveu tan potent que no sé si sabeu la força que teniu i la capacitat influència que teniu en la gent. Hi ha tanta tanta informació que la gent us escolta i us veu molt. La gent es creu més el que dieu vosaltres que el que pugui dir jo aquí ara mateix".

Per evitar una altra xiulada, Del Bosque ha decidit que l'entrenament d'avui al Regne de Lleó fos a porta tancada.