FUTBOL SALA . UEFA FUTSAL CUP

El Barça falla a Lisboa i es queda sense Champions

L'equip blaugrana sempre va anar a remolc d'un Kairat molt més ambiciós (3-2)

2
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA
BARCELONA

el Kairat Alma-Ata, el talentós equip kazakh format per nou brasilers, va tornar a frenar el Barça en la 14a edició de la UEFA Futsal Cup. El 2013, l'equip de Cacau va eliminar el conjunt blaugrana a la Champions del futbol sala a Tbilisi i ahir va privar el club català del seu tercer títol continental (3-2). El bloc de Marc Carmona sempre va anar per darrere en el marcador i es va mostrar impotent contra l'equip kazakh, que va apostar des del primer moment per la tàctica del porter jugador, un dels seus signes d'identitat.

Carmona sabia que el Barça patiria contra el Kairat, botxí del Dina de Moscou en les semifinals. El Barça va superar l'escull de l'Sporting de Lisboa, en teoria un adversari més poderós al tractar-se de l'amfitrió. Ahir el bloc lusità va derrotar el moscovita sense problemes (8-3) i va acabar tercer. L'equip català mai es va sentir còmode contra el Kairat. Tampoc va tenir sort, ja que Bateria, amb un fort xut d'esquerra que va anar fora (m. 7); Lin, amb un xut al pal (m. 10), i Gabriel, en una acció salvada per un jugador del Kairat just sobre la línia de gol (m. 14), haurien pogut avançar perfectament el Barça.

GOL D'HUMBERTO / El Barcelona no va ser capaç de marcar i el Kairat va aprofitar la seva oportunitat per batre Paco Sedano en un gol d'Humberto (m. 17), un dels nou brasilers de l'equip de Cacau. Aquest gol va fer mal als catalans, però no es van enfonsar. El desig de conquistar la tercera Champions, després de les deLleida (2012) i Bakú (2014), podia amb tot. La sort va seguir sense acompanyar en una acció salvada per Douglas sota els pals (m. 17) i un xut alt de Ferrao (m. 18), en una posició perfecta per marcar. En canvi, Divanei va firmar el segon per al Kairat 1 minut i 10 segons abans del descans.

Notícies relacionades

VERMELLA A SERGIO LOZANO / La situació era desesperada per als blaugranes i Carmona va apostar per Sergio Lozano, l'ala madrileny que es va lesionar fa un mes amb la selecció espanyola. el Búfalo no estava al màxim, però va sortir amb l'ímpetu que el caracteritza i va veure la targeta vermella per una falta clara sobre Pershin quan encarava Sedano (m. 30). Poc abans, Saad va escurçar distàncies amb l'esquerra.

El Kairat va aprofitar la superioritat per firmar el tercer gràcies a l'exblaugrana Igor (m. 31). Vint-i-quatre segons després, Lin va tornar a posar emoció amb un gran gol, però el Barça es va encallar. Wilde se'n va anar en llitera, lesionat, i Saad va fer de porter jugador sense èxit. El Kairat va conquistar la seva segona Champions en les tres últimes edicions.