FUTBOL INTERNACIONAL

Ibrahimovic, sancionat pels seus insults contra l'àrbitre i contra França

El davanter del PSG, que tampoc jugarà l'anada de quarts de Champions davant el Barça, es perdrà els pròxims quatre partits

1
Es llegeix en minuts

La comissió disciplinària de la Lliga de Futbol Professional francesa ha imposat a Zlatan Ibrahimovic, davanter del París Saint-Germain, una sanció de quatre partits de suspensió pels seus insults del 15 de març contra l'àrbitre i contra França. Els fets van passar després de la derrota del PSG a Bordeus, quan el suec anava cap als vestidors i va ser captat per les càmeres dirigint-se al col·legiat i a l'afició francesa. "En 15 anys mai he vist un àrbitre com aquest. En aquest país de merda. Aquest país no mereix el PSG. Som massa bons per a aquest país", van ser les paraules d'Ibrahimovic.

Els dirigents de la LFP han decidit aquest divendres que quatre partits sense jugar és el càstig que el davanter es mereix per les seves paraules, malgrat que el jugador es va excusar hores després de l'incident assegurant que les seves declaracions "no anaven dirigides ni a França ni als francesos".

Notícies relacionades

El davanter suec també es perdrà l'anada dels quarts de final de Champions League davant el Barça per la vermella directa que va rebre en vuitens davant el Chelsea i no podrà ajudar el seu equip en els partits de la 'Ligue 1' contra el Niça, el Lilla, el Metz i el Nantes. No obstant, sí que podrà estar present a la final de la Copa de la Lliga dissabte que ve davant el Bastia, ja que el càstig entrarà en efecte la setmana que ve.

Per la seva part, el director esportiu del PSG, Olivier Létang, no està d'acord amb la decisió de la comissió, i ha assegurat a la sortida de la reunió que "Zlatan no hauria de ser sancionat, ja que no va dirigir paraules injurioses o insultants al cos arbitral".