Lliga de Campions

Ibrahimovic, sancionat amb un partit per la seva expulsió contra el Chelsea

La UEFA castiga amb tres partits Aurier, un lateral del PSG que no va jugar a Londres, per insultar l'àrbitre a la seva pàgina de Facebook

Ibrahimovic, després de cometre falta a Óscar, del Chelsea.

Ibrahimovic, després de cometre falta a Óscar, del Chelsea. / AFP / GLYN KIRK

1
Es llegeix en minuts

El Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA ha sancionat amb un partit de suspensió el jugador del París Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic per la targeta vermella directa que va veure en el partit de tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions al camp del Chelsea. L'atacant suec va ser expulsat per l'àrbitre holandès Björn Kuipers en el minut 31 del xoc disputat a Londres el dia dia 11 d'aquest mes després d'una entrada al brasiler del Chelsea Óscar i es perdrà l'anada dels quarts de final de la màxima competició continental.

A més, la UEFA ha suspès amb tres partits un altre jugador del París Saint-Germain, el defensa ivorià Serge Aurier, pels insults contra l'àrbitre holandès que va escriure a la seva pàgina de Facebook el lateral, que no va jugar a Londres a l'estar lesionat. Aurier, després d'insultar el col·legiat, va demanar perdó al seu compte de Twitter. És la primera vegada que l'alt organisme futbolístic europeu sanciona un futbolista per insultar a través de les xarxes socials.