Ibrahimovic creu que França és "un país de merda" que "no mereix el PSG"

Després de la petició del ministre d'Esports, el davanter suec va demanar unes tímides disculpes i va dir que va parlar "cabrejat"

Zlatan Ibrahimovic, després de caure derrotat davant el Girondins de Bordeus.

Zlatan Ibrahimovic, després de caure derrotat davant el Girondins de Bordeus. / NICOLAS TUCAT (AFP)

2
Es llegeix en minuts

L'atacant suec del París Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic no va pair bé la derrota, aquest diumenge, del seu equip contra el Girondins de Bordeus i, segons van captar les càmeres, va criticar l'arbitratge de França, "un país de merda" que "no mereix el PSG".

"En 15 anys no havia vist mai un àrbitre com aquest. En aquest país de merda. Aquest país no mereix el PSG. Som massa bons per a aquest país", va assegurar el jugador quan es retirava als vestidors després que el seu equip perdés 3-2 a Bordeus.

Les paraules, pronunciades en anglès, van ser recollides per les càmeres del canal d'informació esportiva Infosport+ i immediatament van causar un gran enrenou a les xarxes socials.

RESPOSTA A TWITTER

A través del seu compte de Twitter, el ministre d'Esports, Patrick Kenner, va dir que "la decepció d'Ibrahimovic no justifica les seves paraules insultants contra l'àrbitre i el país que l'acull", i li va exigir excuses.

Cosa que el futbolista va fer uns minuts després a través d'un comunicat en què va assenyalar que "les seves paraules no es referien ni a França ni als francesos".

"He parlat de futbol i de res més. Hem perdut el partit i ho accepto, però no accepto quan l'àrbitre no segueix les regles. No és la primera vegada que passa", va assenyalar el suec.

Ibrahimovic va assenyalar que va parlar "cabrejat" i "tothom sap que en moments així un no diu el que pensa".

TÍMIDES EXCUSES

"Em vull excusar per si hi ha persones que s'han sentit ofeses", va acabar.

El jugador està sent durament criticat les últimes setmanes, en què els mitjans de comunicació posen de manifest que l'equip aconsegueix més bons resultats quan ell no és a la gespa.

Així va passar aquesta setmana als vuitens de final de la Lliga de Campions, quan va ser expulsat a la mitja hora de partit i el seu equip va aconseguir superar l'eliminatòria contra el Chelsea.

Ibrahimovic completa la seva tercera temporada amb el mallot del PSG, en què durant set setmanes va estar absent per lesió i, posteriorment, la seva aportació a l'equip ha sigut més modesta que en les dues primeres.

El suec va aconseguir 33 gols en la seva primera temporada parisenca, i 36 (deu d'ells a Europa), en la segona. Aquest any n'ha fet 16.

En els últims partits, alguns jugadors i entrenadors han assegurat que Ibra intenta influir en els col·legiats amb les seves declaracions.

NO ÉS LA PRIMERA VEGADA

Notícies relacionades

Però no és la primera vegada que el suec té paraules de menyspreu envers la Lliga francesa.

El març del 2013 va respondre a les xiulades del públic del Parc dels Prínceps amb aquesta frase: "Demanen molt i és estrany si es compara amb el que tenien abans. Abans no tenien res".