FAMOSOS ESPOTS

Les dones, grans protagonistes dels anuncis Super Bowl 2015

Les 'celebrities' més famoses del planeta participen en aquest espectacle esportiu

La model Charlotte McKinney en un anunci de la Super Bowl.

La model Charlotte McKinney en un anunci de la Super Bowl. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
LARA GÓMEZ / BARCELONA

Una vegada a l'any, milions de persones de tot el món es preparen per a l'enfrontament esportiu més famós de l'any als EUA: la Super Bowl. Aquest any els Seattle Seahawks i els New England Patriots disputen la final número 49.

Però la Super Bowl no és solament esport, és pur espectacle. És tan gran l'interès d'aquest esdeveniment, que des de fa setmanes són notícia els anuncis que s'emetran abans, durant i després del partit. Les marques preparen les seves millors produccions per promocionar-se en aquesta assenyalada festa. 

Aquest any les dones són les principals protagonistes. La publicitat més polèmica la protagonitza la model Charlotte McKinney, que presenta la primera hamburguesa sense afegits de la marca Carl's. L'anunci ha estat denunciat per sexista ja que la protagonista es passeja despullada per un mercat.

El cul d'infart més famós dels últims temps tampoc podia faltar en aquesta cita. Kim Kardashian presumeix una vegada més de la seva curvilínia figura i es converteix en la cara de la companyia de mòbils T-Mobile. La model reconeix que amb aquest espot es burla de la seva obsessió amb els selfis.

Notícies relacionades

Els 'àngels' de Victoria's Secret també arriben a la Super Bowl i, aprofitant que arriba Sant Valentí, adverteixen els espectadors que "el verdader joc està a punt de començar".

I a la mitja part arriba el moment publicitari més car de tot l'any. Katy Perry i Lenny Kravitz intentaran superar l'alt nivell que va deixar Madonna anys enrere. Els cantants creuen en el factor sorpresa i no han volgut desvelar en què consistirà el seu espectacle del 'half time'. Aquesta nit ho podrem descobrir.