POLÈMICA A 'LA ROJA'

Cesc: "Fot que dubtin del meu compromís amb la selecció"

El centrecampista del Chelsea va trucar a Ramos per demanar-li explicacions i dir-li que "no cal que enviï missatges per la premsa"

2
Es llegeix en minuts

Cesc Fàbregas té "la consciència molt tranquil·la". El seu compromís amb la selecció espanyola és total i així ho va voler deixar clar aquest dimarts a la nit, en una entrevista per a 'El partido de las 12', de la Cope. "Fot que dubtin del teu compromís. Fa molts, molts anys que vinc, molts partits sense jugar i moltes convocatòries entrenant-me sense jugar. Una mica de ràbia si que fa", va dir en al·lusió a Sergio Ramos, que setmanes enrere va criticar les absències de l'excentrecampista del Barça i de Diego Costa, el seu company al Chelsea, en l'última convocatòria de Vicente del Bosque de cara als partits contra Bielorússia i Alemanya.  

Davant els micròfons, Cesc va revelar que va trucar a Ramos per demanar-li explicacions. "Em vaig sentir al·ludit, va dir, però jo no parlo a la premsa d'això. Ja li vaig dir a Sergio el que pensava. Juguem junts des de la sub-21, des que teníem 17 anys, estàvem a la mateixa habitació i no cal que enviï missatges a la premsa. Em pot trucar per telèfon i m'ho  pot dir a la cara. No passa res, tot està aclarit i parlar és el que havíem de fer", va afegir.

Molèsties musculars

El centrecampista d'Arenys va explicar que després de ser citat per Del Bosque va anar a Madrid, es va sotmetre a unes proves mèdiques i va marxar de tornada a Londres amb molèsties, tit i que el comunicat mèdic va reflectir que no patia lesió muscular. "El dia del Maribor no em sentia gaire a gust. Vaig parlar amb [José] Mourinho, jugàvem contra el Liverpool a fora, em va preguntar com estava i si volia jugar. Va ser una decisió entre tots dos, vaig arriscar i diumenge al matí em vaig fer una ressonància i sortia que tenia una tendinitis a l'isqui de la cama esquerra", va detallar.

Notícies relacionades

"Els metges van dir que en 72 hores m'havia de valorar una altra vegada i va ser el que vaig fer amb la selecció. Òbviament havia millorat, perquè estava prenent antiinflamatoris. Les coses anaven bé, però les meves sensacions no eren les de poder jugar un dissabte ni poder entrenar-me. Vaig parlar amb Del Bosque i tot va ser fàcil. Jo ho vaig passar molt malament durant anys a l'Arsenal en aquestes zones del meu cos i l'última cosa que volia era arriscar. Al final has de pensar en tu i en el teu cos", va prosseguir.

També va assegurar que Mourinho "mai, mai, mai" li ha demanat que no vagi quan el crida 'la Roja' i que no creu que la seva absència tingui conseqüències, malgrat que Del Bosque va assegurar que potser deixi entrar gent més jove, encara que després va matisar les seves paraules. "Al míster li tinc un afecte increïble. Potser era un toc d'atenció, no ho sé. A més té raó perquè hi ha xavals joves que estan pujant fort i jugant molt bé. Sempre he notat que he hagut de donar el meu cent per cent per guanyar-me el lloc a l'Arsenal i en la selecció. No canviarà", va afirmar.