'LA ROJA'

Cesc passa proves mèdiques a Madrid i es desconeix el seu futur en la selecció

Movistar renova el seu patrocini a la selecció espanyola fins al 2016

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

Com havia avançat el seu entrenador, José MourinhoCesc Fàbregas ha viatjat aquest dimarts a Madrid. El centrecampista del Chelsea ha passat les pertinents proves mèdiques en una clínica madrilenya i està a l'espera sobre si s'incorpora a la concentració de la selecció espanyola a la ciutat esportiva de Las Rozas.

El jugador va jugar dissabte passat tot el partit contra el Liverpool, que va acabar amb un esquinç muscular als isquiotibials de la cama esquerra. "Si Cesc se'n va, tornarà sense jugar", va declarar Mourinho després de l'esmentat partit, que també va disputar Diego Costa, després de quedar descartat per Vicente del Bosque per al partit que 'la Roja' jugarà el dia 15 a Huelva contra Bielorússia, de classificació per a l'Eurocopa 2016, i l'amistós del dia 18 a Vigo contra Alemanya, la campiona del món.

Notícies relacionades

Tots els altres convocats, excepte Kiko Casilla, el porter de l'Espanyol, que té permís fins aquesta nit, han arribat aquest dimarts a la ciutat esportiva de la RFEF sense novetat sota una intensa pluja, i celebraran a la tarda el primer entrenament a partir de les set.

La federació i Movistar, per un altre costat, han presentat la renovació de l'acord de patrocini de la selecció espanyola que mantenen des del 2012. El nou acord és fins al 2016 i es fa extensiu a la selecció sub-21 i a la selecció femenina. "Estem encantats que aquesta relació continuï i tant de bo duri molt més. Dependrà del nostre rendiment, però és tot un detall que s'hagi ampliat, malgrat que el nostre comportament esportiu al Brasil no va ser l'esperat. Això és bo per a tothom", ha dit el seleccionador espanyol, mentre que el president de Movistar, Luis Miguel Gilpérez, ha assenyalat que, encara que les coses no van sortir bé al Mundial, "el gran projecte esportiu d'aquest país segueix sent la selecció espanyola de futbol".