CAMPIONAT BIENNAL

Mor un segon jugador en l'olimpíada d'escacs a Noruega

El representant de l'Uzbekistan ha estat trobat mort a l'habitació del seu hotel dos dies després que un suís de 67 anys es desplomés sobre el tauler de joc

Aspecte de la competició d’escacs noruega, el dia 1.

Aspecte de la competició d’escacs noruega, el dia 1. / AFP / RUNE STOLTZ BERTINUSSEN

1
Es llegeix en minuts

La policia noruega ha confirmat aquest divendres que un representant de l'Uzbekistan que participava en l'Olimpíada d'Escacs de Tromsø, al nord del país, ha estat trobat mort a l'habitació del seu hotel, només dos dies després que un altre jugador morís per un col·lapse enmig d'una partida. "Segons la policia, no hi ha cap sospita que sigui un cas criminal, és una mort tràgica però natural", ha informat en un comunicat l'organització del torneig, clausurat aquest dijous després de dues setmanes de competició.

Notícies relacionades

Precisament, dijous un jugador suís de 67 anys i membre de l'equip Seychelles Open va morir després de desplomar-se sobre el tauler quan jugava contra el ruandès Alain Niyibizi.

L'individu va ser atès immediatament per membres de la Creu Roja i després va ser traslladat en ambulància a un hospital, però no va poder ser reanimat, segons els organitzadors. Durant la cerimònia de clausura del torneig, el jugador d'origen suís va ser homenatjat amb un minut de silenci.

Temes:

Escacs Noruega