Kittel es corona en un Londres entregat al Tour

El velocista alemany aconsegueix la segona victòria amb Nibali al capdavant de la general

Kittel s’imposa a l’esprint en l’etapa finalitzada a Londres.

Kittel s’imposa a l’esprint en l’etapa finalitzada a Londres. / AFP / ERIC FEFERBERG

1
Es llegeix en minuts
SERGI LÓPEZ-EGEA / LONDRES (enviat especial)

No digueu Marcel Kittel, sinó rei de la velocitat, el corredor que ja ha acceptat la crida per convertir-se en l'home més ràpid de la ronda francesa. De tres etapes liquidades a Anglaterra, el corredor alemany s'ha emportat dues victòries i, tret de sorpreses o caigudes, el seu domini en els esprints no cessarà quan el guió de les etapes mostri una arribada massiva; dimarts, a Lilla, dijous, a Reims, o divendres, a Nancy. Perquè dimecres serà l'hora d'estrènyer-se el cinturó sobre el sofà perquè arriba la jornada de les llambordes.

Notícies relacionades

Kittel està cridat a dominar els esprints perquè qui anava a ser el seu gran rival, Mark Cavendish, ja es refà a casa seva de les ferides del terrible cop a la clavícula, dissabte, que li va fer tant mal com si s'hagués trencat l'os. Kittel va guanyar dissabte i ha tornat a fer el mateix aquest dilluns en un Londres entregat i entusiasmat amb el Tour, un Londres paralitzat, un Londres pel qual només han circulat bicis i els cotxes acreditats de la ronda francesa, un Londres amb espectadors sortint de sota les pedres, un Londres que ha agitat la màgia del Tour i del ciclisme.

Jornada sense problemes, la més tranquil·la de les tres celebrades en territori britànic, per als principals favorits de la general, encapçalada en aquest moment per Vincenzo Nibali, gràcies a la seva victòria de diumenge. Dia superat, per tant, per a Alberto Contador Alejandro Valverde, sense sobresalts per a Chris Froome. Aquesta nit ja dormiran tots en zona francesa, a Lilla, on els avions llogats per l'organització, quatre en total, han portat els corredors del Tour. Anglaterra ja és història.