Raúl rep l'homenatge del Bernabéu

L'excapità del Reial Madrid ha marcat un gol portant la samarreta blanca i ha contribuït a la victòria (5-0) sobre el seu actual equip, el qatarià Al-Sadd

Raúl agraeix l’homenatge de l’afició del Reial Madrid.

Raúl agraeix l’homenatge de l’afició del Reial Madrid. / AGUSTÍN CATALÁN

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Raúl Gonzálezha assaborit els últims minuts amb la samarreta delReial Madriden unTrofeu Santiago Bernabéuconvertit enhomenatgea ell, un homenatge que ha desbordat emoció i reconeixement de l'afició.

El qui va sercapitàde l'equip blanc ha disfrutat cada segon del seu dia, i ho ha fet marcant ungolàs. Ha matat una passada de Di María amb un control en carrera previ a un xut amb l'esquerra que ha acabat a la xarxa.

Raúl ha acaparat els focus. Fins i totCristiano Ronaldo, que li ha cedit el 7 i ha jugat amb l'11 reservat per aGareth Bale, li ha cedit el protagonisme a l'etern capità. Al final de la primera part, l'homenatjat ha tingut dos detalls significatius: ha tornat elbraçal de capitàaIker Casillasi ha regalat la seva samarreta a Cristiano Ronaldo. "Aquest set té amo i ets tu", li ha dit Raúl al portuguès.

El Trofeu Santiago Bernabéu no tenia cap interès esportiu. La clara superioritat de l'equip espanyol (5-0) sobre elqatarià Al- Saddera patent. Un xut del brasiler Leandro, un cop de cap  de Hassan i algun intent de Raúl quan s'ha enfundat l'elàstica del seu actual club ha estat tot el balanç ofensiu.

5 - Reial Madrid:Casillas; Arbeloa, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo; Casemiro, Modric; Di María, Kaká, Cristiano Ronaldo; i Raúl. També van jugar: Diego López, Carvajal, Pepe, Mateos, Isco, Özil, Jesé, Morata, Benzema.

0 - Al-Sadd:Al-Sheeb; Nabeel, Zakariya, Jung-Soo, Kasola, Hassan; Khalid, Belhaj, Talal Ali, Leandro; i Ahmed. També hi van jugar: Raúl, Mesaad, Abdulraab, Naim, Niang.

Gols:1-0, m.23: Raúl. 2-0, m.59: Isco. 3-0, m.79: Benzema de penal. 4-0, m.81: Jesé. 5-0, m.89: Jesé.

Notícies relacionades

Àrbitre:Velasco Carballo (col·legi madrileny).

Incidències: 35a edició del Trofeu Santiago Bernabéu. Elrei Joan Carlesha presidit l'homenatge a Raúl a la llotja d'honor i li ha fet entrega d'una placa.