LA RONDA FRANCESA

Contador: "És xapa i pintura"

El ciclista madrileny resta importància a les conseqüències de la caiguda a Còrsega en la primera etapa del Tour

Contador, en un moment de la primera etapa del Tour.

Contador, en un moment de la primera etapa del Tour. / JOEL SAGET (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Alberto Contador ha restat importància a les conseqüències de la caiguda que ha patit a quatre quilòmetres per al final de la primera etapa de la centèsima edició del Tour de França i ha assegurat que "és xapa i pintura".

Notícies relacionades

"Al Tour hi ha aquestes coses, m'ha tocat a mi, espero que no sigui res, sembla xapa i pintura, s'hi haurà de posar molt gel. Espero que per a la contrarellotge per equips no tingui problemes per posar els colzes al manillar", va afirmar el ciclista del Saxo, amb ferides a l'espatlla esquerra i a la cama dreta. "Tinc un cop bastant fort, aquests dies aniré més incòmode a la bicicleta, però queda molt temps per endavant per recuperar", ha afegit el madrileny. "Ara és important que seguim fent les coses igual que si no hagués caigut. He de recuperar, dormir, que em costarà una mica més", ha dit.

Mateix temps per a tots

Contador ha atribuït la caiguda "als nervis típics del primer dia en què tots volen estar endavant per no perdre temps". "Hi ha hagut una caiguda al davant i jo la podia haver salvat, però algú no ha frenat al darrere i m'ha arrossegat", ha assenyalat. El madrileny ha afirmat que al caure ja era conscient que ja no li comptarien el temps, de manera que no s'ha esforçat gaire massa per arribar a la meta de Bastia.