EL GIRO D'ITÀLIA

El Movistar s'anota un nou triomf al Giro gràcies a Visconti

El conjunt espanyol guanya la seva tercera etapa de forma consecutiva a Itàlia i ja acumula quatre victòries

1
Es llegeix en minuts
SERGI LÓPEZ-EGEA / Barcelona

Giovanni Visconti passava per ser un ciclista amb cames fortes però ment fràgil. Confiar en si mateix era cosa que li havien d'inculcar. Tasca difícil que havien d'executar els seus directors espanyols: José Luis Arrieta i Chente García Acosta, els dos tècnics designats pel gran cap del Movistar, Eusebio Unzué, per dirigir a l'esquadra telefònica a Itàlia. I vist el resultat del corredor sicilià ho han aconseguit. Visconti s'ha imposat en la 17a etapa del Giro. Ha estat la tercera victòria consecutiva del Movistar, la quarta de l'equip i la segona del ciclista italià.

Notícies relacionades

Visconti ha aprofitat l'única pujada del dia, anomenada Crosara, un port que enganyava ja que s'havia catalogat com de quarta categoria quan la seva dificultat era molt més gran. El Movistar ja és l'equip revelació del Giro on han anat sense el seu cap de files, Alejandro Valverde, que es preparés per al Tour. I amb Beñat Intxausti (guanyador de l'etapa de dimarts) lluiten per quedar entre els 10 primers de la general mentre que Visconti s'ha confirmat com un verdader caça etapes.

L'organització del Giro està molt preocupada, sobretot per l'etapa de divendres, ja que les previsions indiquen que tant el Gavia com l'Stelvio, amb temperatures sota zero i moltíssima neu, estaran instransitables i les imatges de corredors convertits en eventuals esquiadors ja han passat a la història.