Anar al contingut

LA RETIRADA D'UN TÈCNIC EMBLEMÀTIC

Ferguson es jubila

L'entrenador del United, de 71 anys, deixa la banqueta de l'equip després de 26 temporades i 38 títols

BEGOÑA ARCE / Londres

Una llegenda de l'esport, Alex Fergurson, el mànager més exitós en la història del futbol britànic, es jubila. Als 71 anys, l'entrenador del Manchester United ha decidit deixar el seu lloc a final d'aquesta temporada, segons ha anunciat aquest matí el club. El seu últim partit com a mànager tindrà lloc el 19 de maig. L'escocès feia 26 temporades que es feia càrrec de l'equip, i ha aconseguit un total de 38 trofeus.

En el futur ocuparà la butaca de director del club i serà el seu ambaixador especial. “He meditat molt sobre la decisió de retirar-me. És el moment adequat”, assenyala Ferguson a l'anunciar el seu comiat. Després d'una modesta carrera com a jugador a Escòcia, la seva terra natal, i de treballar com a entrenador a l'Aberdeen, Ferguson va desembarcar al Manchester United el 1986. “Era important per a mi deixar una organització de la millor forma possible i crec que ho he aconseguit”, explica Sir Alex, que se sotmetrà a una operació de genoll aquest estiu.

Moyes i 'Mou', possibles substituts 

Ara es desboquen les especulacions sobre qui serà el seu successor. A les cases d'apostes el favorit és David Moyes, el mànager de l'Everton, escocès com Ferguson i que actualment té un contracte que finalitza aquest estiu. Els ulls es giren també, irremeiablement, cap a José Mourinho, molt apreciat pels aficionats britànics.

0 Comentaris
cargando