Mor un atleta a la marató de Barcelona

El corredor era de l'Hospitalet, tenia 45 anys i havia acabat la carrera en 4.05.10 hores

Ha patit un desmai després de travessar la meta i ha mort després de ser ser traslladat a l'Hospital Clínic

1
Es llegeix en minuts
J.C.A. / Barcelona

La marató de Barcelona que ha reunit a més de 15.400 participants ha tingut un final luctuós. Un corredor popular de l'Hospitalet de 45 anys, Xavier Jiménez, ha mort a l'Hospital Clínic de la ciutat, on ha estat traslladat després d'haver sofert un desmai al finalitzar la carrera.

El corredor català, que havia acabat la carrera en un temps de 4.05.10 hores, participava amb l'AESE Running Club i era un expert atleta popular. Només de travessar la meta ha patit un desmai i ha rebut immediatament atenció per part de la Creu Roja. Després ha estat traslladat a l'Hospital Clínic, on ha mort.

Notícies relacionades

L'ajuntament de Barcelona ha activat el servei d'atenció psicològica per atendre els familiars en cas que ho requereixin, alertat pels organitzadors de la prova, també presents.

És el segon cas de mort en les 35 edicions de la marató de Barcelona. El primer va ser fa quatre anys, quan el jove irlandès de 27 anys Colin Dunne va caure desplomat al quilòmetre 34,5, al passeig de la Circumval·lació, víctima d'un problema cardiovascular d'origen congènit.