Kilian Jornet es despulla al cim del Mont Blanc

Kilian Jornet, al cim del Mont Blanc.

Kilian Jornet, al cim del Mont Blanc. / KILIAN JORNET

1
Es llegeix en minuts

"Fred, fred, poc!! Salutacions des del cim del M.Blanc 4.810 m. La sensació d'estar aquí sol és simplement màgica". Així descrivia avui Kilian Jornet les seves sensacions des del cim alpí del Mont Blanc, un cim que sol pujar gairebé diàriament per entrenar-se de cara a la temporada d'esquí de muntanya i en què ha decidit posar com va arribar al món: despullat. Així s'ha quedat Jornet, sense un centímetre quadrat de roba, tal com mostra la foto que ell mateix ha fet i ha penjat al seu Twitter.

Notícies relacionades

Jornet, de 24 anys, triple campió de la Copa del Món de carreres de muntanya i quatre vegades campió mundial de skyrunning, viu actualment a Chamonix, on prepara la temporada que ve. L'alpinista català, plusmarquista mundial de diverses proves d'altura (entre elles l'Ultra Trail del Mont Blanc, de 166 km i més de 9.400 metres de desnivell, que va acabar en 21 hores), es va criar al refugi Cap de Rec, a Lles de Cerdanya, a 2.000 metres d'altura, ja que els seus pares eren els guardes de la instal·lació. Als 5 anys ja havia escalat l'Aneto, el cim més alt del Pirineu, amb 3.404 metres, i als 6 va fer el seu primer quatre mil, el Breithorn, als Alps.

El muntanyenc està també immers en el projecte 'Els cims de la meva vida', un repte de quatre anys que el portarà a escalar de la forma més ràpida possible i amb el mínim material els cims més alts del món, entre ells l'Everest, de 8.848 metres.