Gerard Piqué 'felicita' l'únic espanyol del jurat per votar Ronaldo i no Iniesta

El periodista que va participar en la votació del millor jugador d'Europa va escollir el portuguès

El tuit de Piqué dedicat al periodista de ’Marca’.

El tuit de Piqué dedicat al periodista de ’Marca’.

1
Es llegeix en minuts

El jugador del Barcelona Gerard Piqué ha aprofitat el guardó de millor jugador d'Europa concedit a Andrés Iniesta per fer dues felicitacions. La primera profunda i sincera, la segona carregada de mala bava i ironia. La primera dirigida a través del seu compte de Twitter a Iniesta. La segona al periodista espanyol, del diari 'Marca', que va votar com a millor jugador Cristiano Ronaldo.

Notícies relacionades

"Felicitats al periodista que representava Espanya i que NO ha votat Andrés Iniesta! #etfelicitofill", ha tuitejat Piqué des del seu compte (Gerard Piqué @3gerardpique).

Iniesta va superar en la votació en directe de 53 periodistes esportius, un per cada país membre de la UEFA, a l'argentí Lionel Messi (Barcelona) i el portuguès Cristiano Ronaldo (Reial Madrid), els altres dos finalistes d'aquest guardó. En una ajustada votació Iniesta ha aconseguit 19 vots, mentre que els altres dos finalistes han empatat a 17. El centrecampista blaugrana, elegit Pilota d'Or de l'Eurocopa, ha succeït al palmarès Messi, que la va aconseguir l'any passat. L'únic representant espanyol ha votat per Cristiano Ronaldo. Es tracta de Francisco Justicia, periodista del diari 'Marca'.