LA FINAL DE FUTBOL

Mèxic deixa sense or olímpic el Brasil (1-2)

Dos gols de Peralta donen el títol a la selecció centreamericana

1
Es llegeix en minuts
BEGOÑA ARCE / Londres

Brasilhaurà de seguir esperant. Mèxic li va pispar la possibilitat d'aconseguir l'únic grantítol que li falta al seu palmarès. Ni lacanarinhava guanyar l'or en la seva tercera final olímpica niNeymares va consagrar com a gran estrella. Més aviat al contrari. La selecció centreamericana va sorprendre des del principi fins al final els grans favorits i se'n va endur la glòria amb dos gols del seu davanterPeralta, un als 30 segons de partit després d'un error defensiu brasiler i el segon i definitiu en el segon temps en una jugada d'estratègia.

Notícies relacionades

Va obrir el marcador Mèxic tot just treure de centre i elconjunt brasiler,amb tot el partit anant al davant, no va saber resoldre unproblema en què probablement no havia pensat. El quadro mexicà va pressionar i va reduir espais amb molta solvència i va tancar tots els espais als brasilers, entre els quals nomésHulk,substitut d'Alex Sandro a la mitja hora, va amenaçar el porter mexicà,Corona, que va reaccionar bé davant un gran xut del davanter delPortoen l'única ocasió brasilera del primer temps.

L'energia amb què va sortir la selecció dirigida perMenezesen el segon es va difuminar amb remat alt deNeymaren l'única oportunitat que va tenir el jugador delSantos en tot el partit. No va dubtar Mèxic iPeraltava sentenciar de cap després d'una falta treta perFabián des de la dreta (m. 75).Hulk va escurçar distàncies en el temps afegit (m. 91)