CONTRARELLOTGE DE 53,5 KM

Wiggins guanya la quarta etapa del Dauphiné

El britànic reforça el seu liderat a la prova francesa

Bradley Wiggins, durant la contrarellotge de la quarta etapa.

Bradley Wiggins, durant la contrarellotge de la quarta etapa. / CLAUDE PARIS (AP)

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Bradley Wigginss'ha imposat a la contrarellotge de 53,5 quilòmetres corresponent a la quarta etapa del Critèrium delDauphiné i ha reforçat el seu liderat en la classificació de la prova respecte al seu perseguidor més immediat, l'alemanyTony Martin.

Notícies relacionades

La llarga contrarellotge ha estat marcada pel duel particular que han mantingut Wiggins iCadel Evans, que ha evitat ser doblat pel britànic. Ara la victòria a la prova francesa se li complica molt al vencedor del Tour, que ha cedit 1:43 minuts. El Dauphiné es decideix dissabte que ve en l'ascensió a la Luox Plaine.

Andy Schleck ha tornat a defraudar després que en totes les etapes disputades fins ara hagués cedit temps. El luxemburguès, que aquest dimecres va al·legar que havia patit dolors al genoll, ha tingut la desgràcia de caure en els primers quilòmetres de la contrarellotge, aparentment sense conseqüències. No obstant, a partir de llavors ha deixat de lluitar i ha completat el recorregut amb un pèssim temps a l'arribar a la meta a més de 10 minuts de Wiggins.