TRIOMF ESPANYOL

Dani Moreno s'imposa en la segona etapa del critèrium del Dauphiné

El ciclista madrileny triomfa en una jornada en què Samuel Sánchez ha aguantat en carrera i Andy Schleck s'ha tornat a despenjar

Començament de la segona etapa de la Dauphiné.

Començament de la segona etapa de la Dauphiné. / CLAUDE PARIS (AP)

1
Es llegeix en minuts
SERGI LÓPEZ-EGEA / Barcelona

Dani Moreno, ciclista madrileny del conjunt rus del Katusha, s'ha imposat aquest dimarts a la tarda en la segona etapa del critèrium del Dauphiné al sorprendre els principals favorits als metres finals. Moreno ha vençut a l'estil del seu cap de files,Joaquim Purito, absent de la prova francesa.Bradley Wiggins conserva el mallot groc de líder, mentre queCadel Evans, el guanyador del Tour 2011, continua posant de manifest el seu bon estat de forma.

Notícies relacionades

L'etapa ha servit per comprovar queSamuel Sánchez, malgrat la forta caiguda que va patir dilluns, ha aguantat el ritme del gran grup, encara que ha hagut d'aixecar el peu als quilòmetres finals, quan s'ha accelerat el ritme. Les radiografies que se li van practicar dilluns a la tarda van verificar que el campió olímpic no pateix cap fractura a les costelles, fet que hauria suposat un greu contratemps en els seus plans per disputar el Tour i després els Jocs de Londres.

Aquest dimarts, tal com va passar dilluns,Andy Schleck s'ha despenjat als quilòmetres finals. El ciclista luxemburguès no dóna símptomes de millora, quan falta menys d'un mes perquè s'iniciï lagrande boucle, encara que fa un any, a la Volta a Suïssa, va fer igual i després va demostrar la seva fortalesa al Tour.