Anar al contingut

ARRIBADA A L'ESPRINT

Albasini triomfa a la Volta, i el francès Simon s'emporta l'última etapa a Barcelona

Samuel Sánchez i el belga Van den Broeck han acompanyat l'italià al podi final de la ronda catalana

SERGI LÓPEZ-EGEA / Barcelona

El suís del Greenedge Michael Albasini s'ha adjudicat la 92 edició de la Volta a Catalunya, que ha finalitzat amb l'etapa Badalona-Barcelona, al barri de Sarrià, just en el lloc on va començar la prova fa 101 anys, en la qual s'ha imposat el francès Julien Simon (Saur-Sojasun) a l'esprint, de manera que ha repetit la victòria aconseguida divendres a Manresa.

Albasini ha mantingut la seva renda d'un minut i mig en l'última etapa, tal com era d'esperar, i ha aconseguit així el triomf més gran de la seva carrera --l'anterior havia estat una etapa de la Vuelta a Espanya, al davant de l'asturià Samuel Sánchez (Euskaltel-Euskadi) i del belga Jurgen Van den Broeck (Lotto-Belisol), que han completat el podi. La victòria d'Albasini s'ha fonamentat en l'anul·lació, dimecres passat, de l'etapa reina, als Pirineus, a causa d'una tempesta de neu.

A partir de llavors, les ofensives dels favorits, en una carrera marcada pels abandonaments, van poder ser neutralitzades per Albasini. Samuel Sánchez, que dissabte va guanyar a Badalona, es va exhibir com el corredor més actiu de la Volta 2012

0 Comentaris
cargando