VOLTA A CATALUNYA

Samuel es regala l'etapa, el podi i la primera victòria d'Euskaltel

El corredor s'escapa a l'últim quilòmetre i venç en solitari amb dos segons de marge

Samuel Sánchez guanya l’etapa de La Volta.

Samuel Sánchez guanya l’etapa de La Volta.

1
Es llegeix en minuts
SERGI LÓPEZ-EGEA / Badalona

L'asturiàSamuel Sánchez (Euskaltel-Euskadi) s'ha adjudicat la sisena etapa de la Volta a Catalunya, la primera victòria de l'any per al seu equip, després d'escapar-se en l'últim quilòmetre i vèncer en solitari amb dos segons de marge respecte del pilot, cosa que el situa al segon lloc de la general.

Per fi ha arribat un triomf d'un ciclista de renom en una edició de la ronda catalana marcada per la desgràcia. Avui mateix, la carrera ha estat 38 minuts interrompuda per l'accident d'un mosso d'esquadra.

Notícies relacionades

El campió olímpic ha guanyat de forma sorprenent a Badalona, fora del seu territori, a l'aprofitar una petita pujada a poc més d'un quilòmetre de meta i resistir l'empenta d'un pilot llançat i que tenia tots els números per disputar l'etapa a l'esprint. No obstant, Samuel ha resistit i ha aconseguit així un triomf important per al seu equip i per a les seves aspiracions en aquesta Volta, ja que amb aquests dos segons puja fins al segon lloc de la classificació general a l'espera de l'última etapa demà entre Badalona i Barcelona, en la qual no sembla que hi hagi d'haver grans diferències.

El líder Michael Albasini (Greenedge) ha mantingut el liderat en una jornada més, i ja són cinc, i està a un solo esglaó d'inscriure el seu nom al palmarès d'aquesta prova centenària.