LA DESTITUCIÓ D'UN ENTRENADOR CARISMÀTIC

Preciado deixa de ser el tècnic de l'Sporting

El preparador càntabre complia la seva sisena temporada a l'equip asturià, penúltim de la Lliga

Manuel Preciado seguint el seu últim partit a Sant Sebastià en què la Reial Societat va guanyar 5-1 l’Sporting.

Manuel Preciado seguint el seu últim partit a Sant Sebastià en què la Reial Societat va guanyar 5-1 l’Sporting. / JUAN HERRERO (EFE)

1
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA / Barcelona

La golejada soferta davant laReial Societat (5-1) va acabar d'enfonsar Manolo Preciado, que ha deixat de ser entrenador de l'Sporting.El presidentManuel Vegaha pres la decisió després de les reunions mantingudes en les últimes hores.

Notícies relacionades

Preciado, de 54 anys, complia la seva sisena temporada en el conjunt asturià, on va arribar el 2006, quan el club estava a Segona. Les tres últimes campanyes havia aconseguit mantenir l'equip en la màxima categoria, però el consell ha perdut la confiança en ell. "La decisió ha estat meditada amb profunditat. No m'hauria agradat mai fer això, i menys amb Manolo", ha comentat Vega. "Lamento si he fet alguna cosa malament, seré d'aquest equip tota la meva vida. Seré soci de l'Sporting fins que em mori", ha assegurat el tècnic.

Michel, possible substitut

Encara que tot semblava indicar quePreciado, que havia estat a un pas de la destitució en diverses ocasions, tindria una nova oportunitat diumenge davantOsasunaa El Molinón, els esdeveniments s'han precipitat i han acabat amb l'entrenador al carrer. L'Sporting només ha sumat 3 dels 15 últims punts.Michel és el principal candidat per substituir-lo.