CANVI DE TÈCNIC

El Girona fa oficial la destitució d'Agné

El club espera tancar la contractació de l'entrenador asturià Josu Uribe i presentar-lo dilluns

Raúl Agné, exentrenador del Girona.

Raúl Agné, exentrenador del Girona.

1
Es llegeix en minuts

Després de la reunió extraordinària delConsell d'Administració, elGironaha fet oficial ladestitució de Raül Agné i espera tancar lacontractació de Josu Uribe, que podria ser presentat dilluns. 

Després de perdre davant el Recreativo per 3-0,Agnéja va mostrar el seu convenciment que la seva marxa era pràcticament l'única solució per a la reacció de l'equip, actualment penúltim a la taula. Durant una roda de premsa, elpresident del clubgironí,Ramón Vilaróha assegurat que als dirigents els "duol fer aquest pas", encara que la destitució d'Agné era "una mesura necessària per buscar la reacció de l'equip".

Agné deixa el Girona penúltim a la taula, amb només 16 punts una vegada disputades 20 jornades de Lliga. Els gironins fa tres mesos que estan a les places de descens. En el seu bagatge negatiu també destaca el fet de ser un dels tres equips més golejats del campionat.

Final de la tercera etapa d'Agné al Girona

Amb la seva destitució, Agné tanca la seva tercera etapa al Girona. La primera la va viure com a jugador, encara que la més destacada va ser com a tècnic, quan la temporada 2007-08 va ascendir el conjunt gironí a laSegona Divisió A. Un any després va debutar en aquesta categoria amb el Girona, encara que no va acabar la campanya ja que també va ser destituït a poques jornades per al final de la Lliga.

Després d'un pas pel Recreativo de Huelva, Agné va tornar a Montilivi la temporada passada on va completar un gran any firmant l'onzena posició final, una trajectòria molt diferent de la viscuda en aquesta primera volta de l'actual Lliga.

Uribe podria ser presentat dilluns

Notícies relacionades

Per substituir Agné, el Girona aposta per l'asturià Josu Uribesalgo, conegut comJosu Uribe, tècnic de llarga trajectòria després del seu pas pel Getafe, club que va fer pujar a Primera Divisió, i altres equips de Segona com l'Hèrcules, Elx, Alabès, Eibar o Las Palmas.

Uribe també va entrenar la Cultural Lleonesa i fins al mes de novembre passat, entrenava a la lliga grega. En el cas de tancar la contractació, que ho està pràcticament, la presentació del nou tècnic està prevista per al dilluns.