FI DEL CULEBRÓ BLANC-I-BLAU

Kameni deixa l'Espanyol i firma pel Màlaga

El club català rescindeix el contracte del porter camerunès i només ha acordat cobraments per variables

Kameni, en un entrenament de l’Espanyol.

Kameni, en un entrenament de l’Espanyol. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

L'Espanyol ha traspassat aquesta tarda el porter camerunèsCarlos Kameni alMàlaga, on jugarà les dues pròximes temporades i mitja, després de diversos dies de converses i polèmiques per la situació del futbolista, que no va ser convocat per a la Copa tot i les baixes dels dos primersporters de la plantilla.

L'entitat catalana no ingressarà res per la venda --més enllà d'estalviar-se la fitxa del jugador--, si bé ha acordat unes quantitats variables en funció del seu rendiment i de la posició final del conjunt andalús en la classificació. Kameni, que al febrer farà 28 anys, va arribar a l'Espanyol procedent delLe Havre francès la temporada 2004-2005. Ha disputat 222 partits de Lliga amb l'Espanyol, en què ha encaixat 291 gols, i ha guanyat la Copa del Rei del 2006 contra el Saragossa.

Fora de les convocatòries

Notícies relacionades

El futbolista vivia aquest any en l'ostracisme a l'acusar de falta d'ambició el club a finals de la temporada passada. Des d'aleshores, les dues parts han buscat una sortida a la situació i el porter va estar a un pas de fitxar pel Roma de Luis Enrique l'estiu passat. L'acord entre clubs era total, però les pretensions econòmiques del jugador van trencar l'acord.

Aquesta temporada, Kameni no ha disputat cap minut en partit oficial amb l'Espanyol, descartat sempre perMauricio Pochettino. El tècnic només el va convocar en en el primer partit d'aquest curs, contra el Mallorca.Cristian Álvarez ha ocupat el seu lloc sota els pals iKiko Casilla ha estat el porter suplent.