SEGONA SESSIÓ DESPRÉS DE LES VACANCES

Etoo es reincorpora als entrenaments del Barça després de jugar un amistós a Costa d'Ivori

Henry, absent de les sessions preparatòries a causa d'una migranya

1
Es llegeix en minuts
EFE / BARCELONA

Samuel Etoo, davanter camerunès del Barcelona, ha tornat als entrenaments de l'equip blaugrana, després d'absentar-se en la primera sessió de treball després de les vacances de Nadal, mentre que el francès Thierry Henry no ha participat en l'entrenament per una migranya.

Etoo hi ha participat amb normalitat, després de prendre part en un partit amistós de caràcter benèfic a Costa d'Ivori.

En la sessió del vespre s'han reincorporat a la disciplina blaugrana Puyol, Bojan, Xavi i Crosas, que estaven convocats per la selecció de Catalunya per al partit d'ahir a Bilbao.

Qui no ha pogut participar en els entrenaments ha estat Thierry Henry, a causa d'una migranya, segons el club. L'exdavanter de l'Arsenal podria tornar al treball demà en l'última sessió preparatòria de l'any.

Messi fa treball de recuperació

Notícies relacionades

Lionel Messi, per la seva part, ha començat avui a fer treball de camp en la recuperació de la lesió que va patir a Mestalla, i s'ha preparat al Camp Nou junt amb els recuperadors físics del primer equip.

Amb els jugadors de la primera plantilla s'ha entrenat avui Rubén Miño, porter del juvenil blaugrana, davant l'absència per lesió d'Albert Jorquera, que demà se sotmetrà a proves mèdiques per confirmar l'abast de la lesió que va patir a l'Euskal Herria-Catalunya disputat a San Mamés.

Temes:

Samuel Etoo