FORA DE LA CONVOCATÒRIA

Koeman comunica a Cañizares i Albelda que ja no compta amb ells

"Vull canviar coses i donar oportunitats a altres jugadors", diu l'entrenador

1
Es llegeix en minuts
EFE / VALÈNCIA

Ronald Koeman, entrenador del València, ha comunicat avui al capità David Albelda i al porter Santiago Cañizares que ja no comptarà amb ells en el que queda de temporada.

Segons fonts pròximes a la plantilla valencianista, el tècnic holandès s'ha reunit aquest matí a la ciutat esportiva amb els dos futbolistes, després de l'entrenament, i els ha comunicat per separat la decisió.

Cañizares té contracte amb el València fins al 30 de juny del 2009, mentre que el capità valencianista finalitza el 2011 la seva relació contractual amb el club.

"Una decisió tècnica"

Koeman, que ha comparegut en roda de premsa, ha donat a conèixer prèviament i en contra del que és costum la llista de 20 convocats per al partit de Copa de dimecres davant el Real Unión Irun i del partit de Lliga de dissabte a Saragossa, en què no estaven inclosos cap dels dos jugadors, malgrat les set importants absències de l'equip.

El preparador holandès ha confirmat que l'absència de Cañizares i Albelda respon a "una decisió tècnica" i no ha aclarit si aquesta decisió és puntual o serà definitiva.

"Tampoc s'ha d'entrar en això ara, de moment és per a aquests dos partits, després ja hi haurà temps de pensar en el futur. Són decisions que es prenen per algun motiu, vull canviar coses i donar oportunitats a altres jugadors", ha explicat.

Suport del president valencianista

Notícies relacionades

Segons Koeman, aquesta decisió ja era coneguda pel president del club, Juan Soler. "Són decisions fortes en què el president està d'acord. No veig un problema només perquè són jugadors importants, però de moment es queden fora per a aquests dos partits", ha insistit l'entrenador holandès.

L'entrenador ha reconegut que és possible que aquest tipus de decisions enrareixin l'ambient al vestidor: "Hi ha gent que em criticarà i gent que estarà d'acord amb mi, però s'ha d'acceptar perquè la vida és així. Però jo vaig pel meu camí, que és el de canviar coses, el futur dirà si m'equivoco. Això és un vaixell, s'hi ha de pujar per anar a algun lloc i, si no, et deixem a part".

Temes:

Ronald Koeman