REAPARICIONS ESPERADES

Rijkaard convoca Deco i Etoo per al partit contra el Depor de demà

Cau de la llista per una sinusitis el centrecampista Touré Yaya

1
Es llegeix en minuts
EFE / BARCELONA

El Barcelona recuperarà per al partit de demà contra el Deportivo de la Corunya dos dels seus puntals, com són Deco i Samuel Etoo, encara que perd per malaltia Touré Yaya, una de les seves peces bàsiques al centre del camp.

Tot i així, és més que probable que l'entrenador del Barça, Frank Rijkaard, opti per fer seure d'inici Deco i Etoo, que tornen a la convocatòria després d'un llarg període de baixa.

A més d'aquests dos jugadors, Rijkaard també ha incorporat a la llista de convocats Giovanni dos Santos i Liliam Thuram, absents en anteriors convocatòries per lesió.

Baixes des de fa mesos

Deco era baixa des del 20 d'octubre, quan es va lesionar al camp del Vila-real, al patir un trencament miotendinós a l'adductor mitjà de la cama esquerra.

Més llunyana és la lesió d'Etoo, que gairebé no ha tingut presència a la Lliga, ja que es va lesionar el 29 de setembre en el trofeu Joan Gamper (Barça-Inter), en què va haver d'abandonar per un trencament parcial del tendó del recte anterior de la cama dreta.

Márquez pot tornar al centre del camp

Notícies relacionades

La notícia negativa per a Rijkaard és la pèrdua de Yaya Touré, per una sinusitis que li provoca migranya. Aquesta absència podria tornar el mexicà Rafael Márquez al centre del camp, on ja havia actuat habitualment, encara que després se li va endarrerir la posició a l'eix defensiu.

La llista de convocats del Barça per al partit de demà és la següent: Valdés, Jorquera, Xavi, Iniesta, Puyol, Ronaldinho, Etoo, Deco, Márquez, Messi, Milito, Gudjohnsen, Abidal, Zambrotta, Sylvinho, Thuram, Bojan i Dos Santos.

Temes:

Samuel Etoo