FUTBOL

Koeman vol il.lusió i varia el pla tàctic del València

1
Es llegeix en minuts
VÍCTOR MANSANET / VALÈNCIA

Dues derrotes consecutives a la Lliga (contra el Racing i l'Athletic de Bilbao) i 270 minuts sense marcar cap gol han estat els arguments a què s'ha aferrat Ronald Koeman per donar un cop de timó a la nau i redreçar l'erràtic rumb del València, al qual va arribar fa amb prou feines un mes com a relleu de Quique Sánchez Flores.

Koeman té decidit variar l'esquema tàctic de l'equip. Abandonarà el 4-4-2 i apostarà pel 4-3-3, un dibuix que ha estat provant tota la setmana. La prova de foc és avui contra l'Osasuna al Reyno de Navarra. No és el millor lloc per fer provatures, però l'equip necessita una victòria per donar un cop d'efecte. I més quan d'aquí a una setmana el Barça visitarà Mestalla. Koeman, no obstant, és conscient que l'equip no canviarà només modificant el sistema. Fa falta alguna cosa més. "Vull jugadors il.lusionats i amb molta gana", va dir ahir el tècnic, que té la promesa del president, Juan Soler, que en el mercat d'hivern arribaran almenys quatre fitxatges.

Notícies relacionades

El tècnic està convençut que l'equip té qualitat. "Només ens falta ser més equip". També fa falta marcar. Per això apostarà per tres davanters i seguirà confiant en David Villa. "Ara li costa marcar, però no ha perdut la seva qualitat", va dir el tècnic del davanter, que només ha aconseguit quatre gols.

Koeman també va demanar el suport de l'afició. "És normal que estiguin cabrejats, però farem disfrutar la gent. Necessitem la seva ajuda i guanyar un partit. Ho superarem".

Temes:

Ronald Koeman