FINAL D'ANY DIFÍCIL PER AL BARÇA

Messi aplaudeix el retorn d'Etoo i espera que reaparegui el trident amb Ronaldinho

1
Es llegeix en minuts
EFE / BARCELONA

El davanter del Barça Lionel Messi s'ha congratulat davant la possibilitat que es pugui repetir el trident ofensiu del Barça de l'any passat, integrat per Samuel Etoo, Ronaldinho i el mateix argentí.

Etoo ha rebut l'alta mèdica i entrarà en la llista de convocats, encara que no s'espera que Frank Rijkaard el faci sortir en l'onze inicial. És probable que Bojan repeteixi com a titular.

En el partit amistós d'aquest matí a La Masia, Messi ja ha tingut com a companys d'atac Ronaldinho i Etoo. "És bo per al grup que estiguem tots. M'ha agradat que hàgim jugat els tres junts en l'entrenament", ha assenyalat el futbolista argentí.

El davanter blaugrana creu que és un moment interessant perquè el Barcelona mostri autoritat en la recta final de l'any, en què ha d'afrontar proves de foc davant el Deportivo, el València i el Reial Madrid.

L'argentí espera recuperar el bon joc

"Fa temps que no hi som tots per la mala ratxa de les lesions", ha manifestat Messi. "Ara és un bon moment per tornar a recuperar el bon joc", ha afegit, i ha subratllat que mantindrà el seu estil de joc malgrat les crítiques rebudes pel seu excessiu individualisme.

Notícies relacionades

"Jugaré com sempre. No penso canviar", ha dit el jugador. Messi no ha parlat amb Frank Rijkaard després que, al final del partit Espanyol-Barça, l'entrenador el va criticar a l'assenyalar que li va faltar experiència per ser més determinant davant la meta rival. "Fa pocs anys que estic a Primera i em falta experiència en moltes coses", ha precisat el davanter.

Després del nou debat sobre el futur de Ronaldinho, Messi ha manifestat que el veu tranquil. "Està treballant bé en tots els sentits", ha firmat el futbolista argentí.

Temes:

Samuel Etoo