El davanter va marcar els dos gols en una gran tarda de Hildebrand

1
PAU PONS / PALMA

0 - MALLORCA

2 - VALÈNCIA

Molt haurà de treballar Ronald Koeman per millorar la imatge del València, l'equip que dimecres passat va caure fulminat davant el Madrid, però que ahir a la nit va agafar una mica d'aire a costa del Mallorca (0-2).

Morientes, en dues ocasions, es va convertir en el salvador del conjunt valencianista, que es va endur els tres punts de l'Ono Estadi gràcies a la gran actuació de Hildebrand, el millor jugador del València, i que va firmar cinc aturades de mèrit sota els pals, en una portentosa segona part. Eren els minuts en què el Mallorca va intensificar l'ofensiva, buscant un empat impossible.

L'equip de Gregorio Manzano va dominar el seu rival durant els 90 minuts. El València va apostar sempre pel contraatac com a arma per mirar de sorprendre el Mallorca. La tàctica li va sortir perfecta a Óscar Fernández, en el seu segon partit a la banqueta valencianista, i últim, abans que Koeman en prengui el relleu.

MOMENT CLAU

Morientes va marcar el 0-1 en un moment clau, quan es disputava el temps afegit de la primera part. Va centrar Miguel i, incomprensiblement, el meta Germán Lux va fallar i no va poder atrapar el que semblava una fàcil pilota elevada. L'exdavanter madridista només va haver d'empènyer la pilota.

El Mallorca va buscar durant tota la segona part la porteria rival. Va ser llavors quan va aparèixer el millor Hildebrand i va evitar clares ocasions de gol en rematades de Jonás (minuts 48, 69 i 80), Ibagaza (minut 73) i Güiza (m. 82).

Quan semblava que arribava l'empat local, en un contraatac Silva va cedir la pilota a Morientes (m. 61). Va ser el seu sisè gol a la Lliga, un regal per a Koeman abans que avui agafi les regnes de l'equip.