FUTBOL

Un genial Riquelme dóna la Copa Libertadores al Boca

Dos gols del jugador del Vila-real tomben el Gremio de Porto Alegre

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / ORTO ALEGRE

Juan Román Riquelme va tornar a ser el gran heroi per als seguidors del Boca Juniors. Lluny de remuntar el 3-0 del partit d'anada, a La Bombonera, el Gremio de Porto Alegre va haver de cedir davant el repertori del jugador del Vila-real, que va disputar el seu últim partit amb el Boca per integrar-se a la selecció argentina. Dos gols seus van tancar un partit molt còmode que va servir perquè el seu equip aconseguís la sisena Copa Libertadores.

"Un geni". Així defineix la premsa argentina Riquelme, l'home clau en el triomf del Boca. "Si el Boca és el rei d'Amèrica, Román Riquelme és el rei del futbol", es podia llegir al diari Clarín. També s'apunta que Román ha justificat el preu que el Boca en va pagar "en aquests quatre mesos rodons".

Notícies relacionades

El primer gol va arribar amb un remat gairebé impossible després d'una internada per la dreta i un fortíssim xut (m. 69). El segon gol va arribar després d'un rebuig del meta Saja que va aprofitar Riquelme.

Els 2.700 seguidors del Boca Juniors presents no van parar de corejar el nom de Riquelme, que ara s'incorporarà a l'Argentina per a la Copa Amèrica. Javier Saviola, en canvi, n'ha quedat fora.